BadBadBad :-)

Her ser dere bilder fra et prosjekt jeg hadde i Kongsberg, som gikk fra å være et bad fra begynnelsen av 70-tallet - som ikke var vedlikeholdt overhodet - til å bli et nytt bad med funksjonelle løsninger for en liten familie på 3.   

FØR:

Ikke så veldig hyggelig...:-)

ETTER:Det var i utgangspunktet separat toalettrom her, men veggen mellom toalett og bad ble slått ut og det ble bygget nisje til både dusj og vaskemaskin. Det vegghengte toalettet heter Starck og er fra Phillippe Starks baderomsserie for Duravit.Her er resultatet fra motsatt vegg, hvor det i utgangspunktet kun sto en vaskemaskin - nå er det plass til et dobbelt servantmøbel ved navn "Ingrid" - med tilhørende høyskap og speil, alt fra Linn Bad. Døren inn til kjøkkenet ble blendet og dermed ble både kjøkken og bad mer funksjonelle.

Hva synes du?

Bilder / Design3080


6 kommentarer

Karina

11.des.2009 kl.18:12

Så utrolig pent det ble! Viktg med en gjennomført stil på badet, jentenes koserom:)
Karina: Tusen takk, Karina :-) Dette er primært et pappabad, faktisk - men med besøk av 2 småpiker annenhver uke, så kreves det litt plass til strikker & hårspenner ;-)

04.feb.2010 kl.20:07

helt greit, du har sikkert ikke vært borti så veldig mye bad. flott starck toalett. er ikke noe særlig fan av linn bad og sånne vanlige dusjgarnityr, men du hadde nok ett begrenset budsjett.
Anonym: Joda, jeg har vært borti en del bad, men når man jobber med stramt budsjett, så må man inngå noen kompromisser på de tingene som enkelt kan skiftes ut, vet du :-) Mht Linn Bad - hver sin smak, Anonym...:-)

Randi

28.feb.2010 kl.17:04

Lekkert! Rett og slett...
Randi: Lite, lettstelt og budsjettet holdt :-) Takk!

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits