Wonderful, as always...

Lyset i bildene er fantastisk. TineK har dette lyset i veldig mange av bildene sine - jeg blir ikke lei av å se det. Nå skal kameraet frem og det skal repeteres, helt frem til jeg er i nærheten av dette. Jah...Foto / TineK


7 kommentarer

Creativbolig.

05.apr.2010 kl.22:57

Nydelige bilder, lyset har utrolig mye å si!! Takk for utfordringen! Jeg tar den! ;)

FrkAxelsson

06.apr.2010 kl.00:12

Fantastisk nydelig lys i bildene ja! Blir så glad av sånne bilder :)

trinestil

06.apr.2010 kl.10:56

Kjempefine bilder. Takker for utfordringen, den er grei!!

Kamelon Interiør og styling

06.apr.2010 kl.13:07

Elsker Tine K Home. Gleder meg til å se bildene dine :o))

missM

07.apr.2010 kl.22:08

Kjempefine bilder å hente inspirasjon og mål fra... Det klarer nok du også :) Men det er lov til å bruke litt photoshop etterpå for å få ekstra smell i bildene. (men det bruker du kanskje alt?)

Randi

18.apr.2010 kl.00:32

Du er jo flink til å ta bilder jo... Skulle gjerne vært like flink jeg også, men først burde jeg vel kanskje investert i et bedre kamera. Det er litt mere okay å kunne ta skikkelige bilder i stedet for å ha fullt opp av amatør-bilder. Det begynner å bli noen etter Emil kom til verden, men ikke så mange man gidder å kopiere og stille ut.. Et fotokurs hadde vel kanskje vært verdt å investere i etter hvert tenker jeg :)
Randi: Å, takk, skjønne :-) Jeg er nok langt ifra flink, men jeg liker veldig godt å ta bilder og da får man bare holde på. Innimellom kommer det et blinkskudd og da blir jeg glad, vettu :-) Ta et fotokurs hvis du kan - hvis ikke er det mange lure triks på nett - det skal jeg vise deg en dag!

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits