Ut av tåken!

Vær hilset, godt folk! Dere vet hvor godt jeg liker vår - jeg maser jo om det hele vinteren, faktisk. Men det er altså en side ved våren jeg ikke liker i det hele tatt og det er denne pollenspredningen. Jeg pleier å være tidlig nok ute med medisiner - begynner i midten av februar omtrent - men i år var jeg treg og det straffet seg, selvfølgelig. Rennende, røde øyne, feber, astmatisk pust, tett i nese/hode og generell forvirring! Begynte på medisiner på onsdag og idag føler jeg meg nesten som meg selv. Feberen er vekk og jeg kan se klart, så her er alt bare fryd, må vite ;-) Jeg har hengt ut tøy på snora og nyter synet av verdens største snøhaug bak huset, som bare blir mindre og mindre for hver dag som går. Jeg feirer med noen nydelige bilder av sommer og trädgård fra Sköna Hem - Tolix-krakken på bilde nummer to er en av mine favoritter både ute og inne, fantastisk industriell look - fåes i mange varianter. Er du ute og går på Majorstuen en dag, så gå innom Kvist og ta med deg en :-)

Forresten! Jeg har belegningsstein på uteplassen min og der gror det mose ut av en annen verden... Er det noen som har noen tips for å få den vekk? Gjerne et tips som ikke innebærer å stå på alle fire og ta den vekk centimeter for centimeter. Noe man kan spraye på...? ;-) Det er da lov å håpe!

Bilder / Sköna Hem

3 kommentarer

Creativbolig

18.apr.2010 kl.17:05

De sier at kalk skal hjelpe mot mose, vi har en del av det selv, plagsomme greier:)
Creativbolig: Jeg fant denne her: http://www.viivilla.no/Slik-rengjoer-du-belegningsstein.aspx

Jeg tror jeg må prøve litt av alt, men tar det rett før 17.mai, så er jeg sikker på at det er borte akkurat da, i hvert fall...:-)

Kamelon Interiør og styling

20.apr.2010 kl.12:16

Tolix er også min favoritt nr. 1. Har etterhvert fått en fin liten samling av de :o) Og jeg er også lykkelig over tips for rengjøring av belegningsstein, takk takk!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits