Ro.

Ro.Bilde / Design3080

5 kommentarer

solvor uggerud

18.apr.2010 kl.17:46

nydelig bilde :) Søndag for Ina
solvor uggerud: Takk, Sola :-) Det var en søndag på landet blant de høye bjørketrærne.

Lena Svindland

19.apr.2010 kl.13:05

Flott bilde og en nydelig blogg du har med mange godbiter innen interiørfaget:) jeg skal definitivt følge denne bloggen med bloglovin!

SV: takk for at du kommer med forslag til hva jeg kan gjøre med headeren min:) På den forrige headeren som jeg laget fikk jeg veldig pes fordi jeg brukte for mange forskjellige fonter, ideelt sett skal man ikke bruke mer en fire forskjellige. Da regner jeg med fonten på teksten i bloggen også.

Mener du at jeg burde plassere teksten helt til høyre slik at ordne jobbes ut fra siden og inn i headeren mot bildet? Blir det ikke litt tomt i midten av headeren da?
Lena Svindland: Takk skal du ha, Lena :-) Legger deg til.

Det jeg mente var: tekst helt til høyre, kanskje 3 ulike fonter (man må prøve seg frem for å se hva som funker), litt "oppå" hverandre og med ulike linjemellomrom og slikt. Jeg bruker aldri mer enn 3 fonter totalt selv, synes det fort blir rotete. MEN: jeg har en tendens til å være for ryddig og har jobbet en del med å "løsne" litt på slipset ift design, men liker så godt når ting er lett for øyet å oppfatte...:-)

Din header har tyngde på venstre side pga bildet ditt og da tenker jeg at man kan veie det opp ved å ha teksten høyrestilt. Dersom du bruker tre veldig ulike fonter, så har jeg trua på at det funker, altså! :-)

He he :-) Jeg ser nå hvorfor jeg ikke er pedagog... Elendig på forklaring.

Emmieverlasting

20.apr.2010 kl.16:15

Så fint bilde!:o)
sv: takk skal du ha!

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits