Fra vannskadet til eksklusivt!

Dette er et bad i en leilighet i Oslo, som jeg jobbet med i fjor. Badet var forsåvidt funksjonelt nok, men etter kun dagers bruk, oppdaget den nybakte eieren at det var massive vannskader i gulvet... Det ble stor ståhei, må vite, vannskader på bad er ikke gratis og ettersom badet allikevel måtte rives, bestemte eieren seg for å legge ekstra penger i det og få det nøyaktig slik han ville. Der kom jeg inn i bildet og fikk utfolde meg - resultatet kan du se på de to siste bildene.

FØR:Man kan jo tydelig se sporet av vannskader på flisene her - det sto faktisk vann opp i fugene når man presset på flisene. Da snakker vi vannskader.På bad lager man fall mot sluket. På dette badet var det fall mot døren... Alternativt, må jeg si.

ETTER:Her er det ferdige resultatet! Det var nok av skeptiske håndverkerfjes da jeg sa jeg ville ha sort tak. "Nei nei nei! Det kommer ikke til å bli fint i det hele tatt!" Argumentene mot haglet, men jeg hadde fått et bilde i hodet (som jeg pleier, he he :-)) og jeg visste det ville bli kult. Målet var et maskulint og eksklusivt bad som skulle være både praktisk og pent. Eieren av leiligheten er en singel mann og han er ikke glad i nips og fjas. Han liker rene linjer og grafisk stil - og han stortrives på badet sitt :-) Dette badet har en masse finesser som kommer dårlig frem på bildene, men det er blant annet høytalere felt inn i taket, slik at lyden fra Bose-anlegget kommer til sin rett. Spa-følelse  :-)Foto / Design3080

Veggmonterte dispensere i dusjen, så slipper man produktflasker overalt, toalett fra vår kjære Philippe Starck som for tiden herjer på Designkampen Nrk, fast glassvegg i dusjen, nisje til vaskemaskin, italienske søyleservanter, nydelige mosaikkfliser fra Flisekompaniet på Skøyen - blant mye annet lekkert. Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene og det var fantastisk å se hvordan det ble formet etter bildet jeg hadde hatt i hodet/på papiret en stund. Fornøyd kunde - fornøyd designer :-)

Jeg har hatt en finger eller ti med i spillet i resten av leiligheten også og den kommer på trykk i sin helhet i Interiørmagasinet Maison i slutten av oktober. Det gleder jeg meg til og skal annonsere det her før det skjer :-) dere må jo se det!

Digresjon: Jeg startet et lite lakkeringsprosjekt ute i går kveld, som jeg fortsatte idag morges. Da jeg hadde vært ute og tatt et strøk til og gikk inn for å jobbe litt, begynte det jammen å regne...! Så det var hui og hast og armer og bein og enden på visa er at de halvlakkerte tingene ligger strødd på kjøkkengulvet til tørk... Jeg har ikke tenkt til å gå dit og sjekke før jeg vet at de er tørre, så jeg kan se om de klarte seg. Det ferdige resultatet legger jeg ut så snart det er ferdig :-)

Et annet bad jeg har gjort finner du her - helt annet budsjett og behov - like fornøyd kunde :-)

Foto / Design3080

19 kommentarer

Kamelon Interiør og styling

21.apr.2010 kl.13:43

Det badet var råtøft!! Gleder meg til å se reportasjen :o)))

Stine

21.apr.2010 kl.13:49

Det ble råkult og veldig unikt!

Ja, du må si fra når reportasjen kommer!! Blir spennende:)
Kamelon Interiør og styling: Tusen takk og ja, gjett om jeg gleder meg til å se reportasjen! Jeg stylet selv og bildene ble tatt av fotograf Inger Marie Grini, som du finner her:

http://www.utsnitt.no/interior/

Super fotograf og det ble flotte bilder (jeg har sett ferdige resultater, weeee :-))

Creativbolig

21.apr.2010 kl.14:30

Så stilig!! Flink du er!! :) Skal selvfølgelig kjøpe bladet:)

Randi

21.apr.2010 kl.14:54

Stilig og maskulint. Skjønner at mannen trives her... Dette hadde sikkert vært midt i blinken for B også. Men siden jeg er veldig jentete og trives best med alt stæsjet rundt meg, så må han nok bare drømme ;-)
Stine: Gjett om jeg skal :-) og takk!
Creativbolig: Ja, Kine, det må du :-) jeg kommer til å rope høyt om det så alle får det med seg før det kommer i salg, he he :-)
Randi: Det ER et mannebad :-) men jeg liker det supergodt, jeg! Mulig på grunn av min schizofrene smak....:-O

missM

21.apr.2010 kl.16:50

Så utrolig kul!!! jeg har lyst på nytt bad kjenner jeg...

// ja kofferten er perfekt til en overnatting, men ikke noe mer ;)

smgj

21.apr.2010 kl.17:50

Ikke for hvermannsen, men høres ut som fulltreff i dette tilfellet. Dersom du av og til er i Amsterdam MÅ du dra innom Bib- gourmand-restauranten Envy (2007) http://www.envy.nl/

Toalettene der er verdt turen i seg selv. Glossy svart på vegger og tak, enkelte strukturfliser (15x15 med "bobler") og downlight rett over doskåla. Høres cheezy ut, men kom ut "frekt som faen".
smgj: Ja, det var virkelig fulltreffer :-) og som du sier; ikke for hvermannsen, men det er jo det som er gøy! Amsterdam frekventerer jeg sjeldent, men tipset ditt er puttet i sekken og nettsiden er lagret! Takk for kommentaren din :-)

MaritNor

21.apr.2010 kl.18:57

Finner ikke annet ord enn: SPEKTAKULÆRT!!!
MaritNor: Oj, store ord :-) Neier pent!

Stian Karlsen - fotografi

22.apr.2010 kl.16:56

Holy shait, dette var råstilig!
Det er så deilig når du får frie tøyler, for da kan du gjøre det du ble ansatt for! Å ikke bare være ett verktøy for noen andre. Sinnsykt bra utført jobb :)

Stian Karlsen - fotografi

22.apr.2010 kl.16:57

And added to my Bloglovin' ;) Vil ha mer slikt i feeden min :D
Stian Karlsen: Takker og neier og slikt :-) Skal putte deg inn i bloglovin' min også helt plutselig, Stian!

Randi

23.apr.2010 kl.09:38

Tenker vi må kontakte deg til vårt fremtidige bad Ina :-)
Randi: Jaaaaaaa :-) Det må dere jo bare! Blir ikke noe maskulint spa-bad da, antar jeg...;-) men viktig å finne noe begge synes er fint, synes jeg.

Randi

23.apr.2010 kl.12:11

hihi... Nei, da må det nok bli litt mere romantisk ;)

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits