Sleeping beauty

Soverommet er viktig, de fleste av oss tilbringer en tredjedel av livet der og det er viktig at rommet gir ro, slik at du får hvilt skikkelig ut og får samlet ny energi. Før var stummende mørke viktigst for meg på soverommet, nå er det stikk motsatt. Jeg har blitt veldig lysavhengig og har kun gardiner på soverommet fordi det ligger på bakkeplan. Ja, ok... det er litt fordi det ligger mot sørøst også noe som betyr at om sommeren titter solen inn på et ukristelig tidspunkt og selvom jeg elsker lys er det greit å få sove lenger enn til klokken 05...:-)

Disse soverommene synes jeg var så fine, på hver sin måte.
Lyse og delikate og med personlige detaljer. Like it!Bilder / Boligen (verdt et besøk)

Nå skal jeg forsøke å få tatt bilder av noen av loppene jeg kjøpte igår - legger ut et loppeinnlegg senere idag, men ting tar tid, det er jo søndag ;-)

8 kommentarer

Sunniva Elise

25.apr.2010 kl.12:59

Å, likte spesielt det nederste :)

Randi

25.apr.2010 kl.13:08

jeg likte også det nederste..

Hva syns du om det å kombinere gammelt og nytt Ina? Jeg elsker det og syns det er herlig at man kan kombinere så mye fint, men allikevel ulike ting, sammen :D
Randi: Jeg er veldig for å kombinere gammelt og nytt - men det er mange som da tenker at man kan sette sammen hva som helst og at det er greit. Det er jeg IKKE enig i :-) Jeg er stor fan av gjenbruk og det å bruke ulike materialer mot hverandre, men alt handler om balanse og det er sjeldent vellykket å blande for mye. Less is more og man bør ha en rød tråd som er visuelt synlig for andre enn deg selv og som binder det hele sammen.

Randi

25.apr.2010 kl.13:27

ja, det har du helt sikkert rett i :) Det kan fort virke "rotete" også..

Julia og Ida

25.apr.2010 kl.13:29

utrolig pent:D
Randi: Ja, det er det det kan + at det bare ser ut som om man har dårlig smak om det blir feil og for mye forskjellig. Jeg har sett en del eksempler, for å si det sånn...:-) Det er en kunst å sette sammen ulike stiler og tidsepoker, slik at det blir et bra "bilde". Det er nok litt vanskelig å ha noen regler på det, fordi det som passer hos meg kanskje ikke passer hos deg, hvis du skjønner? Ulike ting til ulike folk/hjem :-) og ingen regler uten unntak.

Anita

25.apr.2010 kl.13:35

Nydelig og meget inspirerende!!

Lena Svindland

25.apr.2010 kl.13:54

Jeg er helt enig med deg i at soverommet skal være lyst og delikat:) Vi har ingen vindusskjerming på soverommet nå og det er skjønt!

Disse bildene var flotte og gir gode assosiasjoner til det du liker.

SV: Det er inspirerende og moro å være litt vågal av og til. Det skal inn nye lyskilder på badet. Bort med lysrør! Jeg må bare finne noe jeg liker og som passer der inne.

Tusen takk for det:)

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits