Bokfunn på lørdagsloppetur - Episode 1

Loppeekspedisjonen igår gikk til to ulike steder - først til Fjellhall og Hillestad Promenadeorkesters marked. Her ble jeg sittende på huk under bokbordet til jeg fikk krampe i bena og var skikkelig skitten på hendene :-) Jeg måtte jo selvsagt gå gjennom alle eskene med bøker under bordet også, så vel som oppå. Jeg dro hjem med 20 bøker - deriblant en komplett serie av Alexandre Dumas, til den nette sum av kroner 50. Det gjenstår å se om det er en god serie - pen er den i alle fall :-)Jeg fant også denne skjønne, lille sangboken fra 1950,
med en masse personlige og musikalske notater inni. 10 kroner. Artig :-)Så var det denne vakre, lille boken av Hulda Garborg (Arne Garborgs kone) Hulda startet det som idag er Det Norske Teatret og var en aktiv kvinne på kulturfronten. Boken handler om Rousseau - en sveitsisk-fransk filosof (1712-1778) - og er trykket på Centraltrykkeriet Kristiania og gitt ut av Gyldendahlske Boghandel, Nordisk forlag i 1909. Boken er innbundet i noe som ligner skinn, skriften på omslaget er preget i gull (...helt sikkert ekte..) og den er i utmerket stand - vakre boken!
Skal få hedersplass i hyllen.Til Hillestad Promenadeorkesters cafèdamer: Veldig gode sveler og nydelig saft! :-)

De siste 8 bøkene skal dere slippe å høre om - det får være grenser! :-)
Nytt innlegg om resten av loppene er snart på vei!

Bilder / Design30802 kommentarer

VRM - Inspo, interiør & HTML

25.apr.2010 kl.20:17

Jøss, så heldig du har vært! Grattis! Så det er virkelig mulig å gjøre funn på loppemarked? Selv har jeg vært på loppis en gang, men det var dårlig... Kanskje derfor jeg på en måte har "avsmak"? Nei, jeg må nok ta meg en loppemarked-runde snart;)
Veronica: Åja, det er mulig som bare det, men jeg tror nok det er ymse kvalitet rundt omkring. Vi var jo på to ulike igår og vi brukte 4 timer, så man må lete litt, som du skjønner. Men noen ganger er det verdt det :-) Skynd deg på loppemarked neste helg, det er jo bare nå på denne tiden det er noe særlig markeder!

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits