Lørdagsloppetur - Episode 2

Tebokser. Ikke særlig sjeldne eller spesielle disse her, men jeg liker de :-)
Dessuten er jeg jo glad i te, så de skal brukes straks. Disse fant jeg på loppemarked nummer to i Ramnes. Et merkelig bruktmarked - med en bitteliten, men broket forsamling kunder
- men for noen små loppekupp kan jeg holde ut med det...:-) 5 kroner stykket.

I Hillestad fant jeg dette kameraet - jeg synes gamle kameraer er så fine å se på, så jeg ble superglad da jeg fant disse :-) Dette heter Kodak Instamatic 104 og ble produsert mellom 1965 og 1968, hvis jeg skal tro Herr Internett. Jeg kunne veldig godt tenkt meg tilhørende veske, så meld fra dersom du vet om en! Fint, ikke sant? :-)Så til favorittloppen for denne gangen: Kodak Brownie 127. Ble produsert mellom 1952 og 1959 og i to perioder og editions til i senere tid. Jeg tror jeg har fått tak i second edition som ble produsert mellom 1959 og 1963, hvis jeg skal tro notatene på linken. Denne hører det også veske til (neste bilde), så det er komplett :-) Må sjekke med fotomannen om det er mulig å få det til å virke.Vesken som kameraet lå i - like fin :-)Så var det kjøkkenvekten - denne synes jeg var super! Jeg har aldri brukt en slik før, så det må jeg nok lære meg, men det er vel en overkommelig oppgave :-)I tillegg fant jeg en liten puff/krakk som skal bli ny og et fantastisk mykt flanellsteppe i utvaskede pastellfarger, som jeg gleder meg til å slumre ettermiddagslur under til sommeren :-) Puffen blir fotografert i forbindelse med før/etter og teppet er i vaskemaskinen, så det får dere ikke se idag :-)

Har du gjort noen loppekupp i år?

Bilder / Design3080

5 kommentarer

Creativbolig

25.apr.2010 kl.19:41

Masse fint! Synes kameraet var kjempe stilig! :)
Creativbolig: Enig, digger begge to :-) Kult at de er i så god stand etter så mange år!

Emmieverlasting

25.apr.2010 kl.22:18

Å, de kameraene var dritkule!:o)
Emmieverlasting..: Ja, jeg digger de :-) og for en latterlig sum...

Emmieverlasting

26.apr.2010 kl.18:21

Sv:Takk for at du stemte på finalistene i fotokonkurransen! Vinneren ble nr.10:o)

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits