Vakre kontraster i byleilighet

 

 

Her har eieren fått plass til både kjøkken, spisestue og stue i et rom. God takhøyde og store vinduer, sammen med lyst interiør - gjør nok sitt til at det ikke virker trangt. Byleiligheten er det Lisa Kerstinsdotter som eier og hun jobber selvsagt med innredning. Nydelig stil!

 

 

Jeg liker de gylne og sorte kontrastene, mot hvite vegger og møbler - det høyglansede grå gulvet er også flott, særlig fordi man tydelig kan se at det er gammelt og det gir sjel til rommet.

 

 

Blått, grått og sølv på soverommet - hvis noe heter simple chic, så mener jeg det er dette :-) Dersom det ikke er noe som heter det, så patenterer jeg det nå. For dette er nydelig, men på ingen måte overdådig og det liker jeg godt.

 Tapetet i entrèen er fra Cole & Son og hvis du ikke har sett på tapetene deres fra før, så er det på tide. Mye fint! Malmkommode fra Ikea i kombinasjon med Eames, funker som bare det :-)

 

 

Fondvegg med gylne fliser bak et lekkert badekar fra Svedbergs.
Krakk fra Kartell gjør nytten som avlastningsbord.

 

 

Marmorbenken hviler på skap fra Ikea - nok et bevis på at dyrt og billig fint kan kombineres, bare man ikke lar det gå på bekostning av kvaliteten. Ikeas skapmoduler er både rimelige og solide - man kan derfor legge penger i lekre fronter og benkeplater i stedet. 

Bilder / Sköna Hem

Forresten: Idag var jeg Månedens Blogger i Tønsbergs Blads Boligbilag og det var jo hyggelig :-)

7 kommentarer

Mona

28.apr.2010 kl.18:17

Nydlige bilder!

Er helt besatt av benkeplater for tiden, og leter opp alle blogg innlegg som handler om kjøkken!

Har så lyst på hvit silestone, har du sett hvor flott det er? Kompositt / quarts .. Vet ikke hva forskjellen er, sammenlimt sten/glassbiter er det vel uansett!

Ha en god dag videre!

Klem Mona

Anita

28.apr.2010 kl.19:35

Ooooo... Denne leiligheten var nydelig. Mye fantastisk inspirasjon her ja :o)

FrkAxelsson

28.apr.2010 kl.22:36

Lekker leilighet ja! Så deg i Tønsbergs blad i dag forresten :)
Anita: Ja, den var fiiin, synes jeg :-)

Mona: Det har blitt så mye lekkert å velge mellom! Det er så utrolig mye som kan være fint også, spørs jo helt hva slags hus/stil/smak man har.
FrkAxelsson: Digg kåk! Så det har du sett - det har ikke jeg sett :-( men får gribbet til meg et boligbilag i morgen, så da får jeg sett! Kommer snart en artikkel også, det blir gøy :-)

Creativbolig

29.apr.2010 kl.11:07

Kjempe stilig! Likte bildet av pottene i stuen og det lekre gulvet på kjøkkenet! Nydelig!! :)

Emmieverlasting

29.apr.2010 kl.18:54

Dette var bare lekkert! Rett og slett!:o)

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits