Seng, oppbevaring, grønt & oransje!


I vår hadde jeg et oppdrag i Oslo - et uorganisert jenterom som skulle bli et praktisk ungdomsrom til ei jente på snart 13 år. Hun hadde ikke så mange ønsker med unntak av at hun gjerne ville ha grønne og orange detaljer på rommet og det fikk hun! Rommet er ikke mer enn cirka 8 kvadratmeter, så for å få plass til alt og i tillegg ha nok oppbevaring, måtte jeg finne på et lurt triks med sengen. Det fant jeg og både jeg og beboerinnen ble veldig fornøyde :-)

Før: Før:Etter:Litt mer praktisk, kanskje? :-)Nå er det et praktisk ungdomsrom med mye oppbevaringsplass. Da det er lite gulvplass, bygget vi skrivebordet veggfast og det er kun stolen og et lite avlastningsbord/kommode som står på gulvet. Men de har hjul og kan enkelt flyttes rundt ved rengjøring eller ut av rommet. Skuffene under sengen er 60 cm dype og gir mye lagringsplass for alt stæsjet tenåringer samler opp. Knagger, hyller og oppbevaringsbokser ble også kjøpt inn, slik at det skal være enkelt å henge fra seg, legge fra seg og sette fra seg ting og holde orden.

Stilen på rommet kan enkelt endres for en grei penge, ettersom hovedelementene er nøytrale i hvitt og valnøtt, mens de fargerike detaljene lar seg bytte ut - uten at du trenger å bli ruinert av den grunn. Praktisk, ettersom tenåringer skifter smak en del ganger gjennom ungdomstiden :-)
 
Hva synes du?

12 kommentarer

marie

08.07.2010 kl.20:42

Det ble kjempefint! Både kult og praktisk :-) Godt jobba!

Marie

Stian Karlsen - fotografi

09.07.2010 kl.07:39

Dette her er bare helt rått utført frøken! Oh, vær så snill å si ifra dersom du har større prosjekter på gang, jeg tar gjerne turen opp og øver på litt fotografering av arbeidet ditt ;)

Eldbjørg

09.07.2010 kl.09:12

Bra jobbet Ina;) Ble veldig fint! Er nok ikke lenge før Emilia vil ha prinsessetapet lenger heller;)
Eldbjørg: Takk takk! Prinsessetapet utgår nok om noen år ja...:-)
Stian Karlsen: Takk Stian, hyggelig! Skal melde fra dersom det kommer noe kult min vei - trenger alltid bra bilder av det :-)
marie: Takk, Marie :-) Fornøyde kunder også, det er det beste!

Hilde

14.10.2010 kl.22:42

Hei - hvor får man tak i denne sengen? Er den bygget til rommet eller i salg noen sted?

mvh

Hilde
Hilde: Sengen er designet av meg og plassbygget, så den er ikke til salgs noe sted :-)

Tone

19.03.2012 kl.08:43

Den sengen hadde vært perfekt for vår 12-åring! Dagsengen fra Ikea med skuffer under er i ferd med å falle fra hverandre:-( Tar du oppdrag, og hva vil det evt. koste?
Tone: Kontakt meg på ina@design3080.no, så snakkes vi :-)

Linda

08.02.2014 kl.21:49

Hvor bredt er rommet?

Kjersti

21.08.2015 kl.10:32

Super løsning i trangt rom, inspirerende!

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits