Skoddene.

En merkelig vane, vil nok noen si, men når jeg er på ferie tar jeg en del bilder av hus. Eller... deler av hus. Som vinduer, skodder, dører, trapper eller vegger. Jeg aner ikke hvorfor jeg liker det. Det er akkurat som om det er vakrere, jo mer forfallent det er. Jeg vil ikke nødvendigvis ha det slik hjemme, men det er som om det er noe beroligende over at akkurat de skoddene kan ha vært festet i de karmene i hundre år. Tid, vær og bruk har gitt slitasje, men de gjør fortsatt jobben.De har skjermet for utsyn, innsyn, vind, regn, varme og insekter i en mannsalder og hvem vet - kanskje gjør de det i en mannsalder til? Imens kan jeg jo bare lure på hva som er bak skoddene :-)

Til deg som er opptatt av hva ting heter: Nei, det er ikke shabby chic. Det er livet :-)

 Grønne skodder i Moraitikas gamleby.


Grå skodder i Kerkyras gamleby.


Ubehandlede skodder langs Kerkyras havnefront.

Bilder / Design30802 kommentarer

Doris sin blogg:)

06.sep.2011 kl.17:02

Så enig med deg :)

Kjempeflotte bilder.

Marie Söderberg

06.sep.2011 kl.18:33

Hej där, fina bilder..och ja inte shabby..this is life..like that..

Kul du gillade min inlägg om homestylingen , jag ska oxå kolla runt på våra lokala mäklarkontor och erbjuda denna tjänst..kram

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits