En etterlengtet vår og en ny vri

Etter en lang, mørk vinter rent fysisk - og en lang vinter kreativt sett - kan det virke som om våren endelig er på vei. Jeg har ikke tenkt en kreativ tanke på flere måneder og har virkelig ikke ant hvordan jeg skal finne tilbake til det. Det viste seg at det var en real opprydding som skulle til. Jeg har holdt på i flere dager og har mange dager og noen rom igjen :-) Alt i skuffer og skap skal ut, undersøkes, kastes, gis bort, selges, byttes i noe lurt eller legges tilbake. Noen hundre interiørmagasiner har forlatt huset, i selskap med noen lamper, noen bord, noen bøker, noen lysestaker, vinopptrekkere, glassbrikker, et par telefoner og snart en gammel og fin dør. Det er en stor lettelse å kvitte seg med ting! Det gir nytt rom for nye tanker, ny kreativitet og ny vår :-)

 

Midt i dette kom jeg over Lene Bjerres nye kolleksjon for vår og sommer 2012 og deler inspirasjonsbildene med dere. Jeg gleder meg SÅ til sommerkjoler, vin i fine glass og lyse kvelder med lyden av sommer! :-)

 

Jeg har selv en slik seng i stuen - kastet ut sofaen for en tid tilbake og har ikke angret et sekund!


Ah, vår...:-)


Tenk når sola begynner å varme igjen...


...og friske urter kan pynte opp kjøkken og utepotter!


Jeg gleder meg!

 

Bilder / Lene Bjerre

2 kommentarer

Fine bilder ! Fin blogg !!

Veronica ♛

05.feb.2012 kl.13:30

hærlige bilder :)

Klarer nesten ikkje vente på vår og sommer eg heller, beste årstidene som finnest! :)

Skriv en ny kommentar

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits