Gjør det selv

Loppefunn + maling = fine greier!

Jeg er jo ikke glad i messing. Jeg vil kansje gå så langt som å si at jeg er litt allergisk mot messing. Som med furu - jeg får nesten litt utslett av lubne, gulnede furumøbler. Det betyr imidlertid ikke at jeg er allergisk mot formene disse materialene kan ha og nettopp det tenkte jeg på da jeg fant disse messingsakene på Loppa (loppemarked i butikkform i Holmestrand). Jeg kjøpte to knagger, en vegglysestake og noen andre småting for 60 kroner. Synes det var et godt kjøp, til tross for at jeg ikke liker materialet :-) Jeg hadde jo en plan som inkluderte hvitmaling, selvsagt.

Knagger og lysestake før grunning & maling:

Vips! Hvite, fine og hengt opp på veggen - jeg ble veldig fornøyd, jeg :-) Hva synes du?

Ny tur på loppemarked i morgen, for å se om jeg kan finne noen flere ting som kan bli fine ;-)

Bilder / Design3080

Alpakka & Norsk Flid

Norsk uke fortsetter og nå: Strikkedesign - oh lykke! Jeg fant Raumas nye Alpakka Puno på Norsk Flids sider. Det er jo verdt å ta det med kun på grunn av bildene - de var virkelig helt fabelaktige, synes jeg! Å jada, jeg vet godt at det ikke er interiør, men dette er norsk design på sitt beste - jeg SKAL lære meg å strikke etter mønster. Den brune kjolen og den grå oversize genseren - det hadde vært noe det :-) Note to self: Må strikke skuldervarmer.

Strikk en lampe?

For den som kan strikke! Altså, ikke noe for meg selv...:-)


Først og fremst var det flotte bilder, men både flaskevarmerne og lampeskjermen var jo supersøte!
Jeg er sjanseløs på strikking, men for de av dere som er gode på slikt, er jo dette gode gaveidèer.

Bilder / Colin Cooke
Collage / Design3080

Vips: Bedre oversikt i garderoben!

For 400 kroner + et par timers måle- og skrujobb, fikk en venninne bedre plass og lettere tilgang til de mest brukte tingene i garderoben sin. Det som før lå i skuffer, sto plassert andre steder i leiligheten eller ble gjemt og glemt i et skap, kan nå plasseres synlig, slik at hun lettere kan få oversikt og finne frem til sko/skjerf/vesker som kan matche antrekket. I det samme rommet står det 2 garderobestativ, som på sikt skal byttes ut med vegghengte løsninger fra Elfa - de beste på garderobeløsninger, slik at vi får alt opp fra gulvet. Det er også 3 romslige Malm-kommoder her inne, som skal ryddes ut av og sorteres i for bedre oversikt - men det får bli neste gang jeg er på besøk :-) Ikke akkurat superfancy før/etter bilder, men dere skjønner tegninga. Alt trenger ikke koste skjorta og ta en måned å få på plass - noen ganger er enkle midler og 2 timers jobb helt greit! Pluss et kutt i fingeren selvsagt... Ina goes handy, it's gonna cost me...:-)

Før:


Etter:


Huskeliste:

Ønsket antall hyller
(Jeg har brukt Lack i 110x26 cm fra Ikea til 99 kroner per stk.)
Et nødvendig antall skruer/festemekanismer for din vegg
Skrutrekker
Drill/bor
(Dersom det må bores hull til f.eks. gipsanker - som her)
Tommestokk
Vater

Bilder / Design3080

Nå burde vel min egen garderobeløsning stå for tur...:-)
Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits