Hage

Ute, men inne. Eller motsatt.

 

 Det bugner av lekre utemiljøer rundt omkring i verden og jeg må dele noen av de med dere!

"Coastal"-uttrykk med lette innslag av det nordafikanske - lekkert!


Minimalistisk og kjølig - perfekt til skyggefull avslapping!

Ah, takterrasse! Kombinert med utepeis og myke puter er duket for en bra kveld :-)

Hagemiljø - nydelig uterom med utsikt til utekjøkkenet fra sofakroken. Perfekt :-)

Fullt overbygget terrasse - da snakker vi stue ute/inne. Fantastisk :-) Ønsker meg!

Bilder / Houzz

Ut av tåken!

Vær hilset, godt folk! Dere vet hvor godt jeg liker vår - jeg maser jo om det hele vinteren, faktisk. Men det er altså en side ved våren jeg ikke liker i det hele tatt og det er denne pollenspredningen. Jeg pleier å være tidlig nok ute med medisiner - begynner i midten av februar omtrent - men i år var jeg treg og det straffet seg, selvfølgelig. Rennende, røde øyne, feber, astmatisk pust, tett i nese/hode og generell forvirring! Begynte på medisiner på onsdag og idag føler jeg meg nesten som meg selv. Feberen er vekk og jeg kan se klart, så her er alt bare fryd, må vite ;-) Jeg har hengt ut tøy på snora og nyter synet av verdens største snøhaug bak huset, som bare blir mindre og mindre for hver dag som går. Jeg feirer med noen nydelige bilder av sommer og trädgård fra Sköna Hem - Tolix-krakken på bilde nummer to er en av mine favoritter både ute og inne, fantastisk industriell look - fåes i mange varianter. Er du ute og går på Majorstuen en dag, så gå innom Kvist og ta med deg en :-)

Forresten! Jeg har belegningsstein på uteplassen min og der gror det mose ut av en annen verden... Er det noen som har noen tips for å få den vekk? Gjerne et tips som ikke innebærer å stå på alle fire og ta den vekk centimeter for centimeter. Noe man kan spraye på...? ;-) Det er da lov å håpe!

Bilder / Sköna Hem

Kjære Gud, er det mulig å fremskynde dette litt...?

Det er lite som kan måle seg med en sommerdag. For meg da :-) Alle har vel egne preferanser, men en av mine absolutte favoritter er de dagene hvor solen er tidlig oppe og fuglene er i full vigør i busker og trær. Morgenkaffen inntas av undertegnede på trappen - lettkledd, barbeint og fregnete :-)  Så får jeg venner på besøk til lunsj og slanger meg deretter på en solseng, med aviser, radio og kald drikke....:-)


Når kvelden kommer er det tid for grilling - og deilig sommermat tilberedes med gode venner over et glass med kjølt vin. Solen bruker lang tid på å gå ned og skumringen får aldri satt seg skikkelig, før solen igjen er på vei opp i øst. Med lys på bordet og pledd rundt kroppene, nyter vi sommernatten.

Drømmedag - i all sin enkelhet...:-)Jeg gleder meg! (Og: Hvis noen har innflytelse hos Ledelsen, så må dere gjerne hinte om at fremskynding av prosess vinter/vår vil være særs kjærkomment - i alle fall hos meg. På forhånd takk!

Ja ja... Får gå ut og måke litt snø, da vel...:-)

Bilder / Design3080


Gleder meg!

Jeg mener jo bestemt at sommeren er den beste årstiden. Eller, egentlig er det våren, for da gleder jeg meg alltid over at det er en hel sommer foran oss. Dessuten er det deilig å plante blomster, olje terrasse, begynne grillsesongen og tulle seg inn i pledd og sitte ute og drikke vin - selvom det strengt tatt bare er april :-) Det er heldigvis ikke lenge til og ettersom jeg trenger litt inspirasjon til mine egne uteområder, fant jeg disse bildene i Elle Decor. Utemøblene vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med ennå, men det var blomster da... Roser prøvde jeg meg på i fjor - det skjer ikke igjen....:-) Hortensia hadde jeg året før og de sto i grunnen ganske bra, så det burde jeg putte i de store pottene. Urter får jeg til og de vokser som bare det ute, men utover Spanske Margeritter er mine fingre mer lilla en grønne... Er det noen som har noen tips om noen mindre busker/trær? De må trives i det mildt sagt ustabile klimaet her i landet og ikke trenge at man plukker døde blader hver dag (for det glemmer jeg stadig vekk...)

Mens jeg drømmer om sene sommerkvelder med vin, venner og lukten av syriner, så trøster jeg meg med disse bildene...:-) Deilige uteområder både i by og på land - skjermet, men luftig, grønt og frodig. Ahh... Gleder meg!


Bilder / Elle Decor
Related Posts with Thumbnails
hits