Hjemme hos meg

Kvist, levende lys og Gustav L...

Igår, av alle dager, valgte jeg å sette i gang noen maleprosjekt jeg har hatt på vent en stund. Så i oppholdsvær, sol, regn & snø, løp jeg ut og inn med armene fulle av kvist, knagger og lysestaker. Noe grunnet, noe malt, noe tørt noe vått... Ja ja, litt maling får man alltid vasket vekk :-) Jeg har tatt meg 5 minutter s pauser fra jobb og gått ut en del ganger i dag også. Jeg har malt et strøk hver gang jeg har vært ute - litt enklere idag når det har vært sol hele dagen. Knaggene og lysestakene er ikke ferdige enda, de må pusses litt mellom strøkene, så det tar litt lenger tid, men den nye opphengsstangen min er ferdig! Jeg gikk ned i skogen bak huset og fant noen passe store kvister.

Slik så de ut før jeg gikk bananas med sprayboks:



Så brukte jeg hvit grunning og hvit lakk på boks. Lakken bør være høyglans, da semimatt/matt har en tendens til å flasse av raskere og ikke tåler at man tørker av det noe særlig. To tynne strøk med grunning og 3 toppstrøk og vips: hvit kvist. Da var det frem med de hvite skruekrokene og den hvite kjettingen jeg hadde kjøpt. Fåes kjøpt hos de fleste byggvaresenter og koster bittelitt mer enn stålfarget kjetting, men liker man hvitt så liker man hvitt. Mine kvister var 2-3 cm i diameter, så kjøp 14 mm skruekrok, ikke noe større.

Jeg hadde ikke så mange ting å henge på kvisten når jeg først fikk skrudd kroker i taket og hektet kvist og kjetting på, men foreløpig får jeg ta det jeg har :-)



En hengelykt, et halskjede og litt "lysestakepynt" fra Carolines Butikk gjorde seg fint der når mørket senket seg. Lyset er tent for Gustav idag, som skapte barndomsminner for oss alle. Hvil i fred.



Det er litt penere med hvite skruekroker og hvit kjetting, vel?



Denne pyntegjenstanden er jeg glad i og er en av de få tingene jeg har til pynt som kan gå i kategorien nips., så den  må få plass på kvisten. Jeg liker best når ting har en funksjon, men gjør noen unntak innimellom. Buddha-figurene mine har heller ingen funksjon, foruten å gjøre meg fornøyd og det får holde :-) Glasspynten har samme effekt og kommer fra Carolines Butikk, selvsagt.

Håper jeg får ferdig resten av maleprosjektene mine i løpet av morgendagen og helgen :-)

Bilder / Design3080

Related Posts with Thumbnails
hits