Kjøkken

Alessilove...:-)


Helt ærlig, jeg hadde ikke nødvendigvis trodd deg hvis du hadde sagt at jeg kom til å digge et pastellfarget servise, men etter å ha sett Alessis nye servise Tonale, er jeg nok tilbøyelig til å si ja til lyserosa! :-) Merkelig. Trendene kommer og går, det er helt klart - for jeg kan godt huske at vi hadde et lyserosa servise hjemme da jeg var liten - like enkelt og rent i formene som Tonale.


Jeg er jo glad i flerbruksprodukter og når både glass og kaffekopper kan brukes som glass, kopp, lysholder, dessertskål eller godteskål - da er jeg fornøyd med bruksområdet :-)


Fungerer like bra til vin, som til vann og til et telys i ny og ne.Jeg skal innrømme at hovedelementene ville blitt kjøpt inn i hvitt og grått, for å safe litt + en og annen lyserosa del :-)


Alessi får du kjøpt hos Alessi Flagship Store, hos de fleste Rafens og Kitch'n rundt omkring.

Bilder / Alessi
Superrask kjøkkenblogg :-)

Idag blir det en huioghast-blogging - og av en bestemt grunn falt det naturlig å putte inn et bilde av en kjøkkenmodell fra Huseby som lyder navnet Timian. Jeg håper jeg skal få muligheten til å jobbe dette inn i et hus i nær fremtid, men det kan jeg fortelle mer om senere :-) Dette har vært en særdeles vellykket dag og jeg gleder meg til fortsettelsen!Bilde / Huseby Kjøkkensenter

Har du Norges styggeste kjøkken?

Dette kjøkkenet var jo strengt tatt mer rotete enn stygt, men jeg turte ikke hente skrekkeksemplene fra Finn, i tilfelle noen blir fornærmet. De ville jo vært med god grunn og jeg hadde fått kjeft....:-P


Aftenposten Bolig har en oppussingsserie gående - hvis du føler at du har et kjøkken som kvalifiserer til et av Norges styggeste - tør du sende det inn? Det blir spennende å se hva som skjer her! :-)

Bilde / Aftenposten Bolig

Kitchenpleasures :-)

I sommer fikk jeg lov til å levere et nytt kjøkken i en bygård fra tidlig 1800-tall, beliggende på Holmestrands brygge. Her hadde vi utgangspunkt i et Noremakjøkken fra sent 80-tall, som manglet både funksjon og utseende etter dagens standard. Her ser du kjøkkenet før forvandling:
Etter dag og natt med riving, bygging, maling, sparkling og skruing, sto endelig kjøkkenet ferdig en sen sommerkveld - beboerne kom hjem fra ferie og ble heldigvis veldig glade da de så resultatet. De stortrives i det nye kjøkkenet sitt og det er hyggelig for meg :-) Jeg ønsker meg flere slike oppdrag!

Hvis du har spørsmål angående løsninger og hvordan ting er utført, må du bare kontakte meg på mail: ina@design3080.no

Alle bilder i dette innlegget: Copyright @ Design3080

Kitchendreams

Hvis jeg bodde i et hvitt hus ved havet...

Sigdal Kyst


Hvis jeg bodde på en flott gård...

Sigdal Herregaard


Hvis jeg bodde i et funkishus i en åsside...

Sigdal Eos


Hvis jeg bodde i en penthouseleilighet...

Sigdal Capi


Alle bilder er hentet fra Sigdals flotte hjemmeside
Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits