Loppemarked

Lørdagsloppetur - Episode 2

Tebokser. Ikke særlig sjeldne eller spesielle disse her, men jeg liker de :-)
Dessuten er jeg jo glad i te, så de skal brukes straks. Disse fant jeg på loppemarked nummer to i Ramnes. Et merkelig bruktmarked - med en bitteliten, men broket forsamling kunder
- men for noen små loppekupp kan jeg holde ut med det...:-) 5 kroner stykket.

I Hillestad fant jeg dette kameraet - jeg synes gamle kameraer er så fine å se på, så jeg ble superglad da jeg fant disse :-) Dette heter Kodak Instamatic 104 og ble produsert mellom 1965 og 1968, hvis jeg skal tro Herr Internett. Jeg kunne veldig godt tenkt meg tilhørende veske, så meld fra dersom du vet om en! Fint, ikke sant? :-)Så til favorittloppen for denne gangen: Kodak Brownie 127. Ble produsert mellom 1952 og 1959 og i to perioder og editions til i senere tid. Jeg tror jeg har fått tak i second edition som ble produsert mellom 1959 og 1963, hvis jeg skal tro notatene på linken. Denne hører det også veske til (neste bilde), så det er komplett :-) Må sjekke med fotomannen om det er mulig å få det til å virke.Vesken som kameraet lå i - like fin :-)Så var det kjøkkenvekten - denne synes jeg var super! Jeg har aldri brukt en slik før, så det må jeg nok lære meg, men det er vel en overkommelig oppgave :-)I tillegg fant jeg en liten puff/krakk som skal bli ny og et fantastisk mykt flanellsteppe i utvaskede pastellfarger, som jeg gleder meg til å slumre ettermiddagslur under til sommeren :-) Puffen blir fotografert i forbindelse med før/etter og teppet er i vaskemaskinen, så det får dere ikke se idag :-)

Har du gjort noen loppekupp i år?

Bilder / Design3080

Bokfunn på lørdagsloppetur - Episode 1

Loppeekspedisjonen igår gikk til to ulike steder - først til Fjellhall og Hillestad Promenadeorkesters marked. Her ble jeg sittende på huk under bokbordet til jeg fikk krampe i bena og var skikkelig skitten på hendene :-) Jeg måtte jo selvsagt gå gjennom alle eskene med bøker under bordet også, så vel som oppå. Jeg dro hjem med 20 bøker - deriblant en komplett serie av Alexandre Dumas, til den nette sum av kroner 50. Det gjenstår å se om det er en god serie - pen er den i alle fall :-)Jeg fant også denne skjønne, lille sangboken fra 1950,
med en masse personlige og musikalske notater inni. 10 kroner. Artig :-)Så var det denne vakre, lille boken av Hulda Garborg (Arne Garborgs kone) Hulda startet det som idag er Det Norske Teatret og var en aktiv kvinne på kulturfronten. Boken handler om Rousseau - en sveitsisk-fransk filosof (1712-1778) - og er trykket på Centraltrykkeriet Kristiania og gitt ut av Gyldendahlske Boghandel, Nordisk forlag i 1909. Boken er innbundet i noe som ligner skinn, skriften på omslaget er preget i gull (...helt sikkert ekte..) og den er i utmerket stand - vakre boken!
Skal få hedersplass i hyllen.Til Hillestad Promenadeorkesters cafèdamer: Veldig gode sveler og nydelig saft! :-)

De siste 8 bøkene skal dere slippe å høre om - det får være grenser! :-)
Nytt innlegg om resten av loppene er snart på vei!

Bilder / Design3080Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits