Miljø

PS...:-)

Noen er gode på miljøfokus og ettersom lørdag er Earth Hour 2010 og vi skal slå av lyset fra 20.30 til 21.30, tenkte jeg å blogge litt om de som har vært gode på å fronte Earth Hour i Norge. Ikea gjør en god jobb der, synes jeg, de blir også bedre og bedre på miljøfokus for hver gang jeg er innom - du kan lese om noe av det her. Forleden hadde de invitert en rekke kjendiser for så skape blest om Earth hour - noe som resulterte i putekrig, faktisk :-) Det kan jo aldri bli feil!

Ettersom jeg sjelden har innlegg som handler om annet enn interiør, må jeg putte inn noe i dette også. Ikeas PS-kolleksjon har en del godbiter og flere kommer nok i august da det er lansering av ny katalog. Jeg skal innom Ikea i kveld og må ta en nærmere titt på Svarva - jeg liiiker den altså. Blanding av ny & gammel + at den er hvit. Jeg liker! Jeg synes også krydderkvernen Spraka er fin og puffene Hällar - tenk så lekker sistnevnte hadde vært på terrassen i sommer!Spraka


Hällar

Her finner du hele Ikeas PS-kolleksjon

Lørdag kveld er jeg på middag med venner og jeg tror det kan bli dårlig med mat hvis vi må slå av rubbel og bit, men jeg skal i det minste slå av alt lyset hjemme før jeg går - og vi klarer oss nok en time med levende lys som hovedbelysning over brettspillet også :-)

Skal du slå av lyset?

Bilder / IkeaDesign3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits