Norsk

Cato!

Ja, kjære alle sammen, dette er Cato :-) Han er designet av Pur Norsk og selges også der. Han kan holde på en god del klær ved full utnyttelse, da han er en del større enn det ser ut til på bildene. Cato er solid og laget i eik og valnøtt - nesen hans er laget slik at barna kan rekke opp og henge av seg eget yttertøy, så han er en barnevennlig fyr! Den norske uken fortsetter altså med en elg - ikke i solnedgang, men i gangen din. Eller på jobben, på soverommet, på kontoret - Cato kan nok trives både her og der!

Pur Norsk er en rendyrket interiør- og designbutikk i Thereses gate i Oslo - butikken fremmer det beste av norske kvalitetsprodukter. Alle produktene i butikken har en norsk forankring, idé, design eller produksjon. Pur Norsk ble i 2008 kåret til en av de 5 beste i verden - ja, riktig, i verden. Det er litt av en prestasjon for en liten butikk på Bislett!
De fantastiske babybodyene er forøvrig fra Ugly Childrens Clothing

Bilder / Pur Norsk

Norsk glassdesign i Tsjekkia

Jeg prøver å fortsette norsk uke - i hui og hast - og drar frem en kunstner jeg oppdaget for kort tid siden. Anne Haavind er en norsk glasskunstner som lager fantastiske produkter i krystall, som jeg har skrevet mer om her. Nydelige fat, vaser, boller og glass - her er en av vasene hennes. Fabelaktig! Prisene på glasset hennes er også bra, tatt i betraktning at de er unike. Perfekte gaver. Noe å tenke på nå som bryllupssesongen nærmer seg?
Bilde / Pur Norsk
Collage/ Design3080

Permafrost

På Grønland i Oslo sitter 4 industridesignere og formgir produkter med norsk preg. Her designes alt fra Helly Hansen-jakker til bokhyller - jeg har valgt å dra frem teppene jeg liker så godt. Stories by Permafrost er erkenorske tepper, preget med traktorspor og harelabber :-) Jeg har plass og rom til alle disse teppene hjemme hos meg, hvis noen lurer...:-)


Stories by Permafrost - Giant Leap

Stories by Permafrost - John Deere Grass

Stories by Permafrost - John Deere Mud

Stories by Permafrost - Silence

Stories selges hos Pur Norsk i Thereses gate i Oslo - de har en flott nettbutikk du burde besøke!

Norsk fortsettelse :-)

Belysning på norsk - neste skritt i Norsk Uke :-)

Cathrine Kullberg - hennes Norwegian Forest er nå ganske velkjent for de fleste og ble blant annet brukt isom hovedelement de meget omtalte juledekorasjonene hos Illums Bolighus i København nå nylig. Se her for oversikt over designpriser og presseomtaler for Cathrines lamper.


Originalutgaven av Norwegian Forest i bjørkefinèr
Designer: Cathrine Kullberg
Ny utgave av Norwegian Forest i hvitfarget askefinèr
Designer: Cathrine Kullberg

Moo. Need I say more? Hysterisk morsom vegglampe fra Northern Lighting - et livesize elghode som gir elg i solnedgang en helt ny mening....:-) Ja, jeg vet. Dette er elsk eller hat. Jeg elsker den - for kreativiteten og galskapen - ikke fordi jeg nødvendigvis ville slengt den opp på veggen over spisestuen, men hadde jeg hatt et bibliotek, kan jeg love deg den hadde fått en plass :-)Scheisse :-) En knust lyspære - verken mer eller mindre. Liker det.
Bilde / Northern LightingBig Mama. Nok en lampe fra Northern Lighting - hun ruver greit i terrenget og kan, etter mitt skjønn, plasseres i nesten alle rom. Oversized bordlampe, kan du si :-)
Bilde / Northern Lighting

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits