Tapet

Lim utsiden fast... Nei, her var det visst innside på innside, men mer Mr Perswall :-)

Siste runde med Mr Perswall - disse er for dere som vil se på møbler, men ikke har plass :-) Artig tanke og fine bilder. Jeg lurer på om jeg har en vegg jeg kunne plassert disse bøkene på? Hm...:-)Bilder / Mr Perswall


Lim utsiden fast til innsiden med Mr Perswall - part 2.

Da var det tid for byvariantene! Jeg vet om en liten gutt som hadde gått i taket av lykke hvis han hadde fått et jagerfly på veggen :-) Utrolig kule bilder - liker den urbane stilen! Hadde vært fint å få jobbe med en skikkelig byleilighet snart, merker jeg!

Hva synes du?

Bilder / Mr Perswall

Lim utsiden fast til innsiden med Mr Perswall - part 1.

Mr Perswall har en fantastisk kolleksjon med tapeter av ymse slag, men jeg har nok falt mest for fototapetene deres. Jeg er nesten litt overrasket selv, for jeg pleier ikke være så glad i fototapet - ofte er bildene så overarbeidet og glossy at man får lyst til å sende de rett tilbake til 1981 med streng beskjed om å bli der, men jeg synes akkurat disse er så down to earth at de snakker for seg selv. Følgende tapeter er for de som ønsker naturen inn i stuen, soverommet eller kanskje på badet - du kan også bestille din egen fototapet her.

Bilder / Mr PerswallDesign3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

Design3080 - interiørdesigner og kreativt rotehue :-)

36, Holmestrand

Jobben som interiørdesigner i Design3080 er nok min største interesse, men her spiller også foto, kunst, grafisk design, balanse og form generelt inn. Er også grafisk designkonsulent & interiørveileder og kan skreddersy interiørkurs etter deres ønske :-)

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits