Ute

Paradiset på Mykonos

 

Deler et bilderas fra noen utleievillaer på Mykonos. Har du sett maken til idyll?!

Fantastisk utsikt, nydelige villaer, soool hele dagen og middelhavet rett nedi gata.

Jeg hadde klart meg en stund der, jeg :-)Utleieprisene da, du... Det var ingen billig fornøyelse. Men vakkert? Jaaaa :-)

Bilder / Mykonos Panormos Villas

Fantastiske utedrømmer!

Ja, det er lov å drømme :-) Har man god nok plass og beliggenhet, så kan jo dette være en oppnåelig drøm til og med; formiddagsbiljard i den ombygde garasjen/gjestehuset, videre til lunsj på den koselige terrassen. Deretter litt soling på de lekre solsengene, med utsikt over havet og til slutt tar vi middagen & avsluttende cocktails rundt bordet ved utekjøkkenet. Aaaah.... Jeg elsker å drømme meg bort i deilige miljøer! Gjør ikke du også? :-)

Bilder / Houzz

Forøvrig første bloggposten jeg har laget fra telefonen, funket fint det! Måtte bare rette litt opp i designet etterpå...:-)

Det er høst

Det er visst bare å innse realitetene - det er høst. Løvet skifter farge og himmelen blekner for hver dag. Luften er frisk og jeg nyter å ligge under åpent vindu om natten. Ingenting er bedre for søvnen enn frisk luft, tror jeg. Jeg skulle nok løpt rundt i en park idag og tatt mine egne høstbilder, men det får vente til en annen helg, de påfølgende bildene er altså ikke mine, men hentet fra we♥it og er av ymse fotografer. Beklager upresis kreditering der, altså - nyte bildene får vi gjøre allikevel!Jeg ville gitt mye for å gå tur i den parken der oppe...:-)

Ha en fortsatt deilig søndag!

Letter from Norway: Wallpaper

I denne artikkelen i Wallpaper hylles norske arkitekter for sin dyktighet, med omtale som følger: 

"Good Norwegian architects excel at building harmonic structures in difficult terrain - and the end result is often poetic. Cottages grow out of rocky surfaces, as do roadside rest areas or public buildings, scattered across the landscape as if played by an act of God."

Vel fortjent, mener nå jeg, etter å ha kost meg med disse bildene i fantastiske Wallpaper:


Jensen & Skodvin ArkitektkontorJensen & Skodvin ArkitektkontorJensen & Skodvin ArkitektkontorJarmund/Vigsnæs ArkitekterPeter W. Søderman/Barlindhaug Consulting


Jeg savnet nok omtale av Tommie Wilhelmsen og hans prosjekter, men han har fått finfin omtale i Wallpapers  tidligere utgaver, for eksempel her, så jeg skal kose meg med de i kveld!Utsiktspunkt Aurland / Tommie Wilhelmsen

Tips meg gjerne om gode arkitekter - jeg er stadig på jakt :-)


Bilder / Wallpaper + Tommie Wilhelmsen

Nedtelling til sommer :-)

Snart er det vår (ja, du har oppfattet riktig hvis du tror jeg gleder meg) og man kan gå barbent i gresset og ikke ha på sko før mørket kommer tilbake i oktober. Varm kakao i minusgrader er hyggelig det altså, men jeg liker nok bedre iste i en solstol...:-) Sand mellom tærne og bris mot solvarm hud. Gleder meg!


Copyright / Design3080
Collage / Design3080


Ja ja, jeg kler på meg og går tur i minusgradene noen timer....:-) Det er deilig det også!
Related Posts with Thumbnails
hits